پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

بذرپاش: باید با «احتکار قدرت» برخورد شود

رئیس دیوان محاسبات گفت: مدیرانی که تصمیم نمی‌گیرند یا نمی‌خواهند تصمیم بگیرند، از این به بعد باید پاسخگو باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات کل کشور امروز (چهارشنبه 29 مردادماه) در دیدار با مدیران عامل بانک‌های دولتی با بیان اینکه از این به بعد باید با احتکار قدرت برخورد شود، اظهار داشت: مدیرانی که تصمیم نمی‌گیرند یا نمی‌خواهند تصمیم بگیرند، از این به بعد باید پاسخگو باشند.

 

وی خطاب به مدیران عامل بانکهای دولتی با تاکید بر اینکه فروش شرکت‌ها را جزو اولویت خود در بانک‌ها قرار دهید، تصریح کرد: بدانید این شرکت‌ها برای شما جز دردسر چیزی نخواهد داشت؛ شرکت‌ها را بفروشید و منابع حاصل از آن را صرف توسعه خدمات بهتر به مردم کنید. دیوان باید حتما روی شرکت‌های ذیل بانک‌ها نظارت کند که الان این اتفاق رخ نمی‌دهد.

 

بذرپاش تاکید کرد: بانک‌ها امروز در اذهان متهم هستند که ربح مرکب می‌گیرند. متأسفانه در برخی بانک‌ها هم صحت دارد؛ این خلاف قانون است

 

رئیس دیوان محاسبات کل کشور گفت: همه درآمد بانک‌ها بر مبنای سود تسهیلات است و این انگیزه را از بانک‌ها برای کاهش نرخ سود تسهیلات می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه با توسعه فناوری و تکنولوژی هر گوشی موبایل باید یک شعبه بانک باشد، گفت: این میزان شعبه که منابع بانک‌ها را در ملک محبوس کرده است، یک کار غلط و اشتباه است

 

بذرپاش تاکید کرد: اعتبارسنجی توسط بانک‌ها برای مشتریان در بسیاری از کشورها در حال انجام است و این روش ضمانت بیشتری برای بازگشت تسهیلات است در این حوزه باید تلاش جدی‌تر کنیم.

 

رئیس دیوان محاسبات کل کشور با بیان اینکه می‌دانید که معوقات در تسهیلات قرض‌الحسنه بسیار کم است، افزود: برعکس در تسهیلات و وام‌های کلان معوقات جدّی است. این نشان می‌دهد جهت‌گیری تسهیلات باید به چه سمتی برود. بانک‌ها فکر می‌کنند برایشان دردسر دارد البته این تصور غلطی است چرا که منافع مادی و معنوی آن برای کشور بسیار چشمگیر است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار